PROGRAM 2024

PROGRAM TIMIȘOARA FOOD SUMMIT 2024

Miercuri, 30 octombrie
18:00 – 20:00

Club LeaderSpace

By invitation only – partners, sponsors, VIPs

Soluții la multitudinea de crize. Dezvoltare.

Chair: Alexandra Băncilă – Manager proiecte speciale, Food Intel Forum
Co-Chair: Cătălin Trifu – Senior strategy advisor, Food Intel Forum

Speakeri:

  • Călin Costinaș – Deputy CEO, Profi
  • Valeriu Tabără – Președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice „Ioan Gheorghe Șișești”

Generatori de dezbatere:

  • Bogdan Popovici – Bucharest Food Summit
  • Emil Cristescu – Antreprenor, BEGA Grup
  • Cosmin Alin Popescu – Rector, Universitatea Științele Vieții Regele Mihai I Timișoara
  • Sorin Maxim – Director General, ADR Vest

Extras din lista de participanți:

  • Adam Crăciunescu – Antreprenor, Crama Aramic
  • Gheorghe Seculici – Președinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad
  • David Todoran – Co-fondator, Mirdatod Ibănești

TESTARE CALITATIVĂ – EXPO

  • Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
  • Crama Aramic – Vinurile bune spun povești de succes
  • AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
  • Artesana – Artizanii laptelui românesc
  • Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile
  • Pasta familia – Paste așa ca la italieni
  • Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale
Joi, 31 octombrie
9:00 – 9:30
Welcome coffee and exclusive networking – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara

TESTARE CALITATIVĂ – EXPO

  • Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
  • Artesana – Artizanii laptelui românesc
  • AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
  • Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile
  • Pasta familia – Paste așa ca la italieni
  • Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale
Joi, 31 octombrie
9:30 – 09:35

DESCHIDERE OFICIALĂ

Laudatio parteneri, sponsori, invitați

Leontin Dinulescu – Președinte, BucharestFoodSummit

Joi, 31 octombrie
9:35 – 11:00

Perspective 2025: Procesare cu valoare adăugată, proiecte de dezvoltare, retail modern, politici fiscale.

Chair:

  • Cosmin Alin Popescu – Rector, Universitatea Științele Vieții Regele Mihai I Timișoara

Co-Chair:

  • Leontin Dinulescu – Președinte, BucharestFoodSummit

Speakeri:

  • Călin Ionescu – Produs în Banat
  • Alina Donici – Co-fondator, Artesana
  • Tiberiu Dănețiu – Membru Board, Auchan în dialog cu Anca Drăghiciu, Director zona de viată, Auchan
  • Varujan Vosganian – Președinte, Uniunea scriitorilor din România
  • Călin Costinaș – Deputy CEO, Profi
  • Sorin Maxim – Director General, ADR Vest
  • Adrian Pintea – Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Generatori de dezbatere:

  • David Todoran – Co-fondator Mirdatod
  • Teodor Mihăescu – Antreprenor, Castel Salbek
Joi, 31 octombrie
11:00 – 11:30
Coffee break and exclusive networking – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara

TESTARE CALITATIVĂ – EXPO

  • Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
  • Artesana – Artizanii laptelui românesc
  • AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
  • Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile
  • Pasta familia – Paste așa ca la italieni
  • Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale
Joi, 31 octombrie
11:30 – 13:30

Sustenabilitate în agricultură – inovație, cercetare și implementare

Transferul de know-how din mediul academic către sectorul privat.
Practici agricole sustenabile și impactul asupra mediului și economiei locale.
Rolul IA și al tehnologiilor de vârf în crearea unei agriculturi durabile.
Reducerea risipei alimentare și economia circulară în sectorul agricol.

Chair: Darius Georgiu – Vicepreședinte Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș

Co-Chair: Leontin Dinulescu – Președinte, BucharestFoodSummit

Speakeri:

  • Valeriu Tabără – Președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice „Ioan Gheorghe Șișești”
  • Bogdan Vukosavljević – Director, Institute for Geopolitical Studies at Aurel Vlaicu University, Arad
  • Steven E. Meyer – Președinte, European Institute for Strategic Studies – ERISS, Ljubljana – Slovenia
  • Dan Țone, Antreprenor, Eutron Invest România
  • Florin Herbai – Antreprenor, Simultan
  • Varujan Pambuccian – Membru, Comisia pentru agricultură – Camera Deputaților
Vineri, 1 noiembrie
9:30 – 10:00
Welcome coffee and exclusive networking – Universitatea Politehnica din Timișoara

TESTARE CALITATIVĂ – EXPO

  • Moara Maria – Patiserie cu tradiție
  • Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
  • AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
  • Artesana – Artizanii laptelui românesc
  • Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile
  • Pasta familia – Paste așa ca la italieni
  • Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale
Vineri, 1 noiembrie
10:00 – 12:30

Comunicare, Branding, Reputație. Asaltul Inteligenței Artificiale.

Quantum computers
Biotehnologii

Chair: Lia Epure – Director, Ziua de Vest

Co-Chair: Leontin Dinulescu – Președinte, BucharestFoodSummit

Co-Chair: Alexandra Băncilă – Manager proiecte speciale, Food Intel Forum

Speakeri:

  • Dan Diaconu – Director General Administrativ, Universitatea Politehnică Timișoara
  • Marius Moise – Director General, Fastbit Timișoara
  • Florin Ciocan – Ecosystem & Innovation Garage Manager, Nokia
  • Ana Maria Mihăescu – Președinte, Asociația Castel Salbek
  • Cătălin Pavel – Director IT, Profi
  • Varujan Pambuccian – Membru, Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților

Generatori de dezbatere:

  • Mihai Anghel – Director, Radio România Timișoara

Extras din lista de participanți: tba

TESTARE CALITATIVĂ – EXPO

  • Moara Maria – Patiserie cu tradiție
  • Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
  • AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
  • Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile
  • Pasta familia – Paste așa ca la italieni
  • Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale

PROGRAMUL SUMMIT-ULUI SE ACTUALIZEAZĂ PERMANENT!

Urmăriți și pagina noastră de Facebook pentru cele mai noi știri despre eveniment!