PROGRAM TIMIȘOARA FOOD SUMMIT 2024
Miercuri, 30 octombrie
18:00 – 20:00
Club LeaderSpace
By invitation only – partners, sponsors, VIPs
Soluții la multitudinea de crize. Dezvoltare.
Chair: Alexandra Băncilă – Manager proiecte speciale, Food Intel Forum
Co-Chair: Cătălin Trifu – Senior strategy advisor, Food Intel Forum
Speakeri:
- Călin Costinaș – Deputy CEO, Profi
- Valeriu Tabără – Președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice „Ioan Gheorghe Șișești”
Generatori de dezbatere:
- Bogdan Popovici – Bucharest Food Summit
- Emil Cristescu – Antreprenor, BEGA Grup
- Cosmin Alin Popescu – Rector, Universitatea Științele Vieții Regele Mihai I Timișoara
- Sorin Maxim – Director General, ADR Vest
Extras din lista de participanți:
- Adam Crăciunescu – Antreprenor, Crama Aramic
- Gheorghe Seculici – Președinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad
- David Todoran – Co-fondator, Mirdatod Ibănești
TESTARE CALITATIVĂ – EXPO
- Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
- Crama Aramic – Vinurile bune spun povești de succes
- AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
- Artesana – Artizanii laptelui românesc
- Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile
- Pasta familia – Paste așa ca la italieni
- Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale
Joi, 31 octombrie
9:00 – 9:30
Welcome coffee and exclusive networking – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara
TESTARE CALITATIVĂ – EXPO
- Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
- Artesana – Artizanii laptelui românesc
- AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
- Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile
- Pasta familia – Paste așa ca la italieni
- Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale
Joi, 31 octombrie
9:30 – 09:35
DESCHIDERE OFICIALĂ
Laudatio parteneri, sponsori, invitați
Leontin Dinulescu – Președinte, BucharestFoodSummit
Joi, 31 octombrie
9:35 – 11:00
Perspective 2025: Procesare cu valoare adăugată, proiecte de dezvoltare, retail modern, politici fiscale.
Chair:
- Cosmin Alin Popescu – Rector, Universitatea Științele Vieții Regele Mihai I Timișoara
Co-Chair:
- Leontin Dinulescu – Președinte, BucharestFoodSummit
Speakeri:
- Călin Ionescu – Produs în Banat
- Alina Donici – Co-fondator, Artesana
- Tiberiu Dănețiu – Membru Board, Auchan în dialog cu Anca Drăghiciu, Director zona de viată, Auchan
- Varujan Vosganian – Președinte, Uniunea scriitorilor din România
- Călin Costinaș – Deputy CEO, Profi
- Sorin Maxim – Director General, ADR Vest
- Adrian Pintea – Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
Generatori de dezbatere:
- David Todoran – Co-fondator Mirdatod
- Teodor Mihăescu – Antreprenor, Castel Salbek
Joi, 31 octombrie
11:00 – 11:30
Coffee break and exclusive networking – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara
TESTARE CALITATIVĂ – EXPO
- Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
- Artesana – Artizanii laptelui românesc
- AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
- Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile
- Pasta familia – Paste așa ca la italieni
- Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale
Joi, 31 octombrie
11:30 – 13:30
Sustenabilitate în agricultură – inovație, cercetare și implementare
Transferul de know-how din mediul academic către sectorul privat.
Practici agricole sustenabile și impactul asupra mediului și economiei locale.
Rolul IA și al tehnologiilor de vârf în crearea unei agriculturi durabile.
Reducerea risipei alimentare și economia circulară în sectorul agricol.
Chair: Darius Georgiu – Vicepreședinte Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
Co-Chair: Leontin Dinulescu – Președinte, BucharestFoodSummit
Speakeri:
- Valeriu Tabără – Președinte, Academia de Științe Agricole și Silvice „Ioan Gheorghe Șișești”
- Bogdan Vukosavljević – Director, Institute for Geopolitical Studies at Aurel Vlaicu University, Arad
- Steven E. Meyer – Președinte, European Institute for Strategic Studies – ERISS, Ljubljana – Slovenia
- Dan Țone, Antreprenor, Eutron Invest România
- Florin Herbai – Antreprenor, Simultan
- Varujan Pambuccian – Membru, Comisia pentru agricultură – Camera Deputaților
Vineri, 1 noiembrie
9:30 – 10:00
Welcome coffee and exclusive networking – Universitatea Politehnica din Timișoara
TESTARE CALITATIVĂ – EXPO
- Moara Maria – Patiserie cu tradiție
- Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
- AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
- Artesana – Artizanii laptelui românesc
- Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile
- Pasta familia – Paste așa ca la italieni
- Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale
Vineri, 1 noiembrie
10:00 – 12:30
Comunicare, Branding, Reputație. Asaltul Inteligenței Artificiale.
Quantum computers
Biotehnologii
Chair: Lia Epure – Director, Ziua de Vest
Co-Chair: Leontin Dinulescu – Președinte, BucharestFoodSummit
Co-Chair: Alexandra Băncilă – Manager proiecte speciale, Food Intel Forum
Speakeri:
- Dan Diaconu – Director General Administrativ, Universitatea Politehnică Timișoara
- Marius Moise – Director General, Fastbit Timișoara
- Florin Ciocan – Ecosystem & Innovation Garage Manager, Nokia
- Ana Maria Mihăescu – Președinte, Asociația Castel Salbek
- Cătălin Pavel – Director IT, Profi
- Varujan Pambuccian – Membru, Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților
Generatori de dezbatere:
- Mihai Anghel – Director, Radio România Timișoara
Extras din lista de participanți: tba
TESTARE CALITATIVĂ – EXPO
- Moara Maria – Patiserie cu tradiție
- Lactate Ibănești – Gust de Ibănești, de la boieri de Ibănești
- AQUA Carpatica – Apă pură din munții Carpați
- Kollar Pakk – Ambalaje sustenabile
- Pasta familia – Paste așa ca la italieni
- Thymos – Condimente pentru experiențe culinare internaționale
PROGRAMUL SUMMIT-ULUI SE ACTUALIZEAZĂ PERMANENT!
Urmăriți și pagina noastră de Facebook pentru cele mai noi știri despre eveniment!