ÎNSCRIERI
Înscrierea garantează participarea la toate evenimentele de pe parcursul celor 3 zile de conferință.
ATENȚIE!!! Până la data de 4 noiembrie 2022, se oferă un discount de 200 euro! Taxa de participare este de DOAR 295 euro +TVA.
De la 5 noiembrie, taxa standard de participare este de 495 euro +TVA.
Locurile sunt rezervate după confirmarea efectuării plății.
PROGRAM
Miercuri, 23 Noiembrie 2022
17:30 – 19:30 – Leader Space by CAI Curtici
Locație: Casa Antinori
(by invitation only)
EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:
- Cosmin Gabriel Tabără – Vice-primar, Primăria Timișoara
- George Sava – Director General, Agenția Domeniile Statului
- Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș- Goran
- Călin Costinaș – Deputy CEO, PROFI
Joi, 24 noiembrie 2022
9:00 – 10:00 – Welcome Coffee and finger foods by USVT “Regele Mihai I”
10:00 – 11:30 – Panel I
“Finanțarea și dezvoltarea cercetării, inovării, procesării și măiestriei tradiționale. Producție vegetală, pomicultură”
MODERATOR:
- Irina Bogdan – Deputy Event Producer, Food Intel Forum
COMODERATOR:
- Georgiu Darius – Vice Președinte, Camera Comerț Timiș
EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:
- Cosmin Alin Popescu – Rector, USVT ”Regele Mihai I” Timișoara
- Alexandru Stănescu – Director General, ADR Sud-Vest Oltenia
- Marinel Horablaga – Director, Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Lovrin
- Daniela Dobromir – Director, Cercetare Viti Vinicola Miniș
- Ionuț Dascălu – Doctor Inginer, USVT ”Regele Mihai I” Timișoara
- Horia Cardoș – Fondator, Agroland
GENERATORI DE DEZBATERE:
- Dimitrie Muscă – Fermier, CAI Curtici
- Cosmin Micu – Fermier, Arad
- Glad Aurel-Varga – Membru, Comisia pentru Mediu și Echilibru Ecologic, Camera Deputaților
11:30 – 12:00 – Coffee Break.
Degustare generoasă oferită de Lactate de Ibănești; Degustare hrănitoare, produse din carne oferită de CAI Curtici
12:00 – 13:30 – Panel II
“Economia circulară și politici de sustenabilitate”
MODERATOR:
- Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran
COMODERATOR:
- Irina Bogdan – Deputy Event Producer, Food Intel Forum
EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:
- Adina Horablaga – Director, Departament Ingineria Mediului, USVT
- Andrei Ando – Președinte, CA Zona Liberă Curtici-Arad
- Vicenzo Moderno – Vice Președinte, Camera de Comerț Italiană
- George Sava – Director General, Agenția Domeniilor Statului
- Adrian Pintea – Director, APIA
- George Stângă – Președinte, Comisia de mediu, Camera deputaților
GENERATORI DE DEZBATERE:
- Cătălin Mahu – Fondator, Restaurantele La Mama
- Alexandru Mironov – Senior Editor, Revista Știință și Tehnică
- Georgiu Darius – Vice Președinte, Camera Comerț Timișoara
- Călin Muscă – Fermier, PorkProd
- Glad Aurel-Varga – Membru, Comisia pentru Mediu și Echilibru Ecologic, Camera Deputaților
- Mihaela Boca – Antreprenor
17:30 – 19:30 – Leader Space by Galeria Calpe
Locație: Calpe Gallery
(by invitation only)
EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:
- Varujan Pambuccian, Membru, Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților
- Alexandru Mironov – Director de Onoare, Știință și Tehnică
- Călin Muscă – Fermier, PorkProd
- Gabriela Sîrbu – Director Marketing Digital, Profi
Vineri, 25 noiembrie 2022
9:00 – 10:00 – Welcome Coffee and finger foods by USVT “Regele Mihai I”
10:00 – 11:30 – Panel I
“Finanțare la timp, tehnologie eficientă și viitor de business”
MODERATOR:
- Gabriel Biriș – Partener Fondator, Casa de Avocatură Biriș-Goran
COMODERATOR:
- Gheorghe Seculici – Președinte, Camera de Comerț Arad
EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:
- Sorin Maxim – Director General, ADR Vest
- Adrian Sandu – Managing Director, ASGO TELECOM
- Acad. Nicolae Victor Zamfir – Președinte, Secția de Științe Fizice a Academiei Române
- Cătălin Mahu – Fondator, Restaurantele La Mama
- Gabriela Sîrbu – Director de Marketing Digital, Profi
GENERATORI DE DEZBATERE:
- Irina Bogdan – Deputy Event Producer, Food Intel Forum
- Anca Drăghiciu – Director, Zona de Viață Auchan
- Georgiu Darius – Vice Președinte, Camera Comerț Timiș
- Ștefan Vanea – CEO și Co-fondator, Veelancing
Degustare generoasă oferită de Lactate de Ibănești; Degustare hrănitoare, produse din carne, oferită de CAI Curtici
“Procesare modernă și integrare continuă. Carne, lapte. Spații protejate. Digitalizare. Oportunității de business imediate”
MODERATOR:
- Cosmin Alin Popescu – Rector, Universitatea de Științele Vieții ”Regele Mihai I” Timișoara
COMODERATOR:
- Florica Chiriță – Președinte, Camera de Comerț Timișoara
EXTRAS LISTĂ SPEAKERI:
- Cristian Găină – Președinte, COOP Livada Banatului
- Andrei Pădurean – Director Operațional, Silvania Gourmet
- Cătălin Chițu – Doctorand Inginer, USVT ”Regele Mihai I” Timișoara
- Dimitrie Muscă – Fermier, Combinatului Agroindustrial Curtici
- Mihai Cot – Senior Key Account Manager, Eurofins
- Varujan Pambuccian – Membru, Comisia pentru Agricultură, Camera Deputaților
GENERATORI DE DEZBATERE:
- Bogdan Popovici – Bucharest Food Summit
- Anca Drăghiciu – Director, Zona de Viață Auchan
- David Todoran – Antreprenor, Mirdatod
- Georgiu Darius – Vice Președinte, Camera Comerț Timiș
- Teodor Horia Mihăiescu – Antreprenor, Castel Salbek
CONTACT
contact@timisoarafoodsummit.ro
+40 755 135 000