SPEAKERI
ÎNREGISTRARE
Taxe de participare la evenimentele Timișoara Food Summit 2023:
- 495 euro /participant pentru ziua de 22 noiembrie 2023
- 295 euro /participant pentru ziua de 23 noiembrie 2023
- 495 euro /participant pentru ziua de 24 noiembrie 2023
- 595 euro /participant pentru 2 zile (22&23 noiembrie 2023)
- 995 euro / participant pentru 3 zile (22, 23, 24 noiembrie 2023)
Discount-uri pentru înscrieri:
- 25% până pe 25 august 2023
- 15% în perioada 26 august – 29 septembrie
Ofertă pachet corporate:
- pentru 3 participanți din aceeași companie, discount în plus de 5%
- pentru 5 participanți din aceeași companie, discount în plus de 10%
- pentru 7 participanți din aceeași companie, discount în plus de 15%
Taxe pentru expozițiile de produse:
Toți participanții pot expune GRATUIT mostre/produse realizate de companiile pe care le reprezintă, cu condiția de a înscrie minimum doi participanți la conferințele în ziua când doresc să expună. Locurile de expunere/degustare se vor repartiza în funcție de ordinea înscrierii și de spațiul expozițional disponibil.
Expunere produse pentru DEGUSTARE:
- 1990 euro (include spațiu de expunere și degustare + 2 participanți din partea companiei)
Expunerea produselor oferite ca degustare se va supune unor tarife personalizate. Solicitați o cerere de ofertă pe adresa de mail: contact@timisoarafoodsummit.ro
NOTĂ: Tarifele nu includ TVA
PROGRAM
Miercuri, 22 noiembrie 2023
Orele: 1730 – 1930
LeaderSpace
Smart supper – CAI Curtici
By invitation only – parteners, sponsors, VIPs
Gestionarea riscurilor de business în Europa în contextul conflictelor internaționale
Chair Host: Leontin Dinulescu – Antreprenor, Food Intel Forum
Co-Chair Host: Bogdan Popovici – Antreprenor, Bucharest Food Summit
Speakeri:
- Călin Costinaș – Deputy CEO, Profi
- Valeriu Tabără – Președinte, ASAS
- Alin Adrian Nica – Președinte, Consiliul Județean Timiș
Generatori de dezbatere:
- Dimitrie Musca – Fermier, CAI Curtici
- Darius Georgiu – Vicepreședinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
- David Todoran – Antreprenor, Mirdatod Ibănești
Extras din lista de participanți:
- Adrian Blaga – Director General, Verdon.ro
- Cristina Bodea – Director Sustenabilitate, Smithfield
- Fazakas Miklos – Președinte, Asociația Fermierilor Maghiari
- Marius Nan – Antreprenor, Safty Approach
- Exclusive wine tasting – Crama Aramic
- Exclusive cheese tasting – Mirdatod Ibanești
- Exclusive pure water – Aqua Carpatica
- Exclusive wine tasting – Chateau Valvis
Joi, 23 noiembrie 2023
Orele: 900 – 930
- Welcome coffee and exclusive networking – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara
- Exclusive cured meets – CAI Curtici
- Exclusive natural juice – Gold Juice
- Exclusive cheese tasting – Mirdatod Ibănești
- Exclusive exhibition – Stațiunea de Cercetare-dezvoltare pentru creșterea ovinelor și caprinelor Caransebeș
Orele 9:30 – 11:00
Rafinarea lanțului alimentar integrat: Obținerea de profit – instant
Moderator: Cosmin Popescu – Rector, USVT
Co-moderator: Irina Bogdan – Event Producer, Bucharest Food Summit
Speakeri:
- Marinel Horablaga – Director Executiv, SCDA Lovrin: „Agricultura și rolul cercetării în progresul ei„
- Daniela Dobromir – Director SCDVV Miniș: „Podgoria Miniș Măderat, un terroir viticol de excepție„
- Valeriu Tabără – Președinte, ASAS: „Agricultura și securitatea alimentară„
- Florin Dobrescu – Secretar de Stat, Ministerul Muncii: „Provocările și soluțiile forței de muncă în lanțul alimentar„
- Cristian Găină – Vicepreședinte AMCOR: „Local farm to nearest fork – resursa locală în valoarea de piață„
- Cătălin Mahu – Antreprenor, La Mama: „Gastronomia românească ca brand de țară„
Generatori de dezbatere:
- Alexandru Stănescu – Director General, ADR Sud-Vest Oltenia
- Marius Poșa – Subsecretar de stat, Ministerul Cercetării, inovării și digitalizării
- Răzvan Haritonovici – Antreprenor, Master Communications
- Mihaela Gagea – Antreprenor, Sky Restaurant
Extras din lista de participanți:
- Andrei Petrică – Antreprenor, Agrilemi
- Ilie Popescu – Administrator, Olt Piess
- Sergiu Gorban – Administrator, Transylvania Invest
- Aurelian Botezat – Agent Vânzări, Agrom Rom Impex
- Florin Uțică – Antreprenor, UFJ International
Orele 1100 -1130
- Coffee break and exclusive networking – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara
- Exclusive wine tasting – Dealul Dorului
- Exclusive wine tasting – Dorvena
- Exclusive pure water – Aqua Carpatica
- Exclusive cured meats – CAI Curtici
- Exclusive sweets – Italprod
- Foliar fertilizers exhibition – Verdon
Orele 1130 – 1300
Procesare, bani reali, fonduri nerambursabile, proiecte
Moderator: Gheorghe Seculici – Președinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad
Co-moderator: Darius Georgiu – Vicepreședinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
Speakeri:
- Alexandru Baciu – Antreprenor, Ferma Baciu: „Procesăm, dar unde vindem?„
- Sorin Biban – Partener, Biriș-Goran Legal&Tax: „Noile modificări ale Codului Fiscal„
- Tiberiu Dănețiu – Director de Marketing, Auchan: „Auchan: creăm valoare pentru români și pentru România„
- Dimitrie Musca – Antreprenor, CAI Curtici
- Călin Costinaș – Deputy CEO, Profi
- Aurel Simion – Secretar de Stat, MADR (tbc)
Generatori de dezbatere:
- Ionuț Olteanu – Fermier, Agromad
- Alexandru Degiansky – Consilier, MADR
- Florin Mateiță – Antreprenor, Obor 21
Extras din lista de participanți:
- Cosmin Micu – Antreprenor, Procereal Agrosan
- Alexandru Degianski – Consilier, MADR
- Louisa Gorban – Antreprenor, Rail Hub
- Cristina Bodea – Director Sustenabilitate, Smithfield
Orele 1300 – 1430
- Exclusive lunch – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I”
- Exclusive gifts – Profi
- Exclusive gifts –Verdon
- Exclusive gifts –Italprod
- Exclusive gifts –Ibănești
- Exclusive gifts – Gold juice
Orele: 18:00 – 21:00
Amplificarea fluxurilor de export, creșterea calității produselor de import
Gala Premiilor Timișoara Food Summit
Visit and exclusive wine tasting – Crama Aramic
Moderator: Adam Crăciunescu – Antreprenor, Crama Aramic
Co-moderator: Florin Niță – Deputy Sales Manager, Food Intel Forum
Generatori de dezbatere:
- Dimitrie Muscă – Fermier, CAI Curtici
- Marius Poșa – Subsecretar de Stat, Ministerul Cercetării, Dezvoltării și Digitalizării
BANAT BUSINESS SUMMIT
Vineri, 24 noiembrie 2023
By invitation only
Orele 1000 – 1130
Dispariția marketing-ului și comunicării clasice, „guerilla communication”, imensa necunoscută
Moderator: Irina Bogdan – Event Producer, Bucharest Food Summit
Co-moderator: Lia Epure – Director, Ziua de Vest
Speakeri:
- Alexandru Grivei – Managing Partner, Adsymphony: „Adaptarea perpetuă la era digitală – Guerrilla communication, fond versus forma”
- Călin Biriș – Fondator, Online Mastery: „Digitalizarea comunicării brandurilor nu mai este un moft„
- Linda Willy – Director de Marketing, Transavia: „Pe ce concentrăm investițiile: pe bugetele media, hrănind algoritmii sau pe concepte creative puternice și relevante? Mai există ‘organic’?”
- Valentina Vesler – Director Comunicare, Aqua Carpatica: „Advertising & Comunicare în vremuri disruptive: Mai poate relevanța comunicațională converti în performanțe de business”
- Gabriela Sîrbu – Director Sustenabilitate, Profi
Generatori de dezbatere:
- Bogdan Popovici – Antreprenor, Bucharest Food Summit
- Dimitrie Muscă – Fermier, CAI Curtici
- Doris Bociort – Director Creativ, Fornetti România
- Liliana Munteanu – Strategic Communication Consultant
- Cristina Bodea – Director Comunicare, Smithfield
- Iuliana Geaca – Director Marketing, Transylvania Invest
- Raluca Cernoscky – Director Marketing, Wiren
- Laurențiu Tănase – Specialist Marketing, Wingman Alphonse
Extras din lista de participanți:
- Răzvan Haritonovici – Antreprenor, Master Communications
- Cosmin Costache – Antreprenor, Continental Fast Lane
- Dan Țone – CEO, Eutron
- Adrian Baga – Director General, Verdon
- Artemis Boldea – COO, AdSymphony
Orele 11:30 – 12:00
Coffee break and exclusive networking
- Exclusive pure water – Aqua Carpatica
- Exlusive cheese tasting – Mirdatod Ibănești
- Exclusive wine tasting – Chateau Valvis
Orele 12:00 – 13:30
Business și profit intre 2 inteligente artificiale
Moderator: Leontin Dinulescu – Antreprenor, Food Intel Forum
Co-moderator: Darius Georgiu – Vicepreședinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
Speakeri:
- Andrei Gheoca – Automation Analyst, IBM
- Cătălin Pavel – Director IT, Profi: „AI – a game changer for yhe retail industry„
- Marius Poșa – Subsecretar de Stat, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării
- Florin Drăgan – Rector, Universitatea Politehnică Timișoara
- Arthur Habicht – Chief Technology Officer, Sedimentum: „How AI empowers a safer and more independent life„
Generatori de dezbatere:
- Ștefan Vanea – Antreprenor, VBR Labs
- Miruna Masleanca – Antreprenor
- Marius Moise – General Manager, Fastbit Timișoara
- Dragoș Tudan – CEO, DaciaSoft
Extras din lista de participanți:
- Anca Ghiorghică – CEO Urbalendar
- Viorela Pitulice – Jurnalist, Puterea
- Claudiu Țăranu – CTO, Verdon
- Ionuț Georgescu – Antreprenor, GEI Consultanță Specializată
- Mircea Fărtăiaș – Director of Business Development, Continental Fast Line
Programul este actualizat permanent, vă rugăm reveniți.
Urmăriți pagina noastră de Facebook pentru cele mai noi știri despre eveniment!
SPONSORI
SPONSOR PLATINUM
SPONSOR SILVER
SPONSOR BRONZE
SPONSOR SUSTENABILITATE
SPONSOR ‘INTEGRARE DE SUCCES’
PARTENERI
PARTENERI MEDIA
CONTACT
contact@timisoarafoodsummit.ro
+40 755 135 000