SPEAKERI
ÎNREGISTRARE
Taxe de participare la evenimentele Timișoara Food Summit 2023:
- 495 euro /participant pentru ziua de 22 noiembrie 2023
- 295 euro /participant pentru ziua de 23 noiembrie 2023
- 495 euro /participant pentru ziua de 24 noiembrie 2023
- 595 euro /participant pentru 2 zile (22&23 noiembrie 2023)
- 995 euro / participant pentru 3 zile (22, 23, 24 noiembrie 2023)
Discount-uri pentru înscrieri:
- 25% până pe 25 august 2023
- 15% în perioada 26 august – 29 septembrie
Ofertă pachet corporate:
- pentru 3 participanți din aceeași companie, discount în plus de 5%
- pentru 5 participanți din aceeași companie, discount în plus de 10%
- pentru 7 participanți din aceeași companie, discount în plus de 15%
Taxe pentru expozițiile de produse:
Toți participanții pot expune GRATUIT mostre/produse realizate de companiile pe care le reprezintă, cu condiția de a înscrie minimum doi participanți la conferințele în ziua când doresc să expună. Locurile de expunere/degustare se vor repartiza în funcție de ordinea înscrierii și de spațiul expozițional disponibil.
Expunere produse pentru DEGUSTARE:
- 1990 euro (include spațiu de expunere și degustare + 2 participanți din partea companiei)
Expunerea produselor oferite ca degustare se va supune unor tarife personalizate. Solicitați o cerere de ofertă pe adresa de mail: contact@timisoarafoodsummit.ro
NOTĂ: Tarifele nu includ TVA
PROGRAM
Miercuri, 22 noiembrie 2023
Orele: 1730 – 1930
LeaderSpace
Smart supper – CAI Curtici
By invitation only – parteners, sponsors, VIPs
Gestionarea riscurilor de business în Europa în contextul conflictelor internaționale
Chair Host: Leontin Dinulescu – Antreprenor, Food Intel Forum
Co-Chair Host: Bogdan Popovici – Antreprenor, Bucharest Food Summit
Speakeri:
- Călin Costinaș – Deputy CEO, Profi
- Valeriu Tabără – Președinte, ASAS
- Alin Adrian Nica – Președinte, Consiliul Județean Timiș
Generatori de dezbatere:
- Dimitrie Musca – Fermier, CAI Curtici
- Darius Georgiu – Vicepreședinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
- David Todoran – Antreprenor, Mirdatod Ibănești
Extras din lista de participanți:
- Adrian Blaga – Director General, Verdon.ro
- Cristina Bodea – Director Sustenabilitate, Smithfield
- Fazakas Miklos – Președinte, Asociația Fermierilor Maghiari
- Marius Nan – Antreprenor, Safty Approach
- Exclusive wine tasting – Crama Aramic
- Exclusive cheese tasting – Mirdatod Ibanești
- Exclusive pure water – Aqua Carpatica
- Exclusive wine tasting – Chateau Valvis
Joi, 23 noiembrie 2023
Orele: 900 – 930
- Welcome coffee and exclusive networking – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara
- Exclusive cured meets – CAI Curtici
- Exclusive natural juice – Gold Juice
- Exclusive cheese tasting – Mirdatod Ibănești
- Exclusive exhibition – Stațiunea de Cercetare-dezvoltare pentru creșterea ovinelor și caprinelor Caransebeș
Orele 9:30 – 11:00
Rafinarea lanțului alimentar integrat: Obținerea de profit – instant
Moderator: Cosmin Popescu – Rector, USVT
Co-moderator: Irina Bogdan – Event Producer, Bucharest Food Summit
Speakeri:
- Marinel Horablaga – Director Executiv, SCDA Lovrin: „Agricultura și rolul cercetării în progresul ei„
- Daniela Dobromir – Director SCDVV Miniș: „Podgoria Miniș Măderat, un terroir viticol de excepție„
- Valeriu Tabără – Președinte, ASAS: „Agricultura și securitatea alimentară„
- Florin Dobrescu – Secretar de Stat, Ministerul Muncii: „Provocările și soluțiile forței de muncă în lanțul alimentar„
- Cristian Găină – Vicepreședinte AMCOR: „Local farm to nearest fork – resursa locală în valoarea de piață„
- Cătălin Mahu – Antreprenor, La Mama: „Gastronomia românească ca brand de țară„
Generatori de dezbatere:
- Alexandru Stănescu – Director General, ADR Sud-Vest Oltenia
- Marius Poșa – Subsecretar de stat, Ministerul Cercetării, inovării și digitalizării
- Răzvan Haritonovici – Antreprenor, Master Communications
- Mihaela Gagea – Antreprenor, Sky Restaurant
Extras din lista de participanți:
- Andrei Petrică – Antreprenor, Agrilemi
- Ilie Popescu – Administrator, Olt Piess
- Sergiu Gorban – Administrator, Transylvania Invest
- Aurelian Botezat – Agent Vânzări, Agrom Rom Impex
- Florin Uțică – Antreprenor, UFJ International
Orele 1100 -1130
- Coffee break and exclusive networking – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara
- Exclusive wine tasting – Dealul Dorului
- Exclusive wine tasting – Dorvena
- Exclusive pure water – Aqua Carpatica
- Exclusive cured meats – CAI Curtici
- Exclusive sweets – Italprod
- Foliar fertilizers exhibition – Verdon
Orele 1130 – 1300
Procesare, bani reali, fonduri nerambursabile, proiecte
Moderator: Gheorghe Seculici – Președinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad
Co-moderator: Darius Georgiu – Vicepreședinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
Speakeri:
- Alexandru Baciu – Antreprenor, Ferma Baciu: „Procesăm, dar unde vindem?„
- Sorin Biban – Partener, Biriș-Goran Legal&Tax: „Noile modificări ale Codului Fiscal„
- Tiberiu Dănețiu – Director de Marketing, Auchan: „Auchan: creăm valoare pentru români și pentru România„
- Dimitrie Musca – Antreprenor, CAI Curtici
- Călin Costinaș – Deputy CEO, Profi
- Aurel Simion – Secretar de Stat, MADR (tbc)
Generatori de dezbatere:
- Ionuț Olteanu – Fermier, Agromad
- Alexandru Degiansky – Consilier, MADR
- Florin Mateiță – Antreprenor, Obor 21
Extras din lista de participanți:
- Cosmin Micu – Antreprenor, Procereal Agrosan
- Alexandru Degianski – Consilier, MADR
- Louisa Gorban – Antreprenor, Rail Hub
- Cristina Bodea – Director Sustenabilitate, Smithfield
Orele 1300 – 1430
- Exclusive lunch – Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I”
- Exclusive gifts – Profi
- Exclusive gifts –Verdon
- Exclusive gifts –Italprod
- Exclusive gifts –Ibănești
- Exclusive gifts – Gold juice
Orele: 18:00 – 21:00
Amplificarea fluxurilor de export, creșterea calității produselor de import
Gala Premiilor Timișoara Food Summit
Visit and exclusive wine tasting – Crama Aramic
Moderator: Adam Crăciunescu – Antreprenor, Crama Aramic
Co-moderator: Florin Niță – Deputy Sales Manager, Food Intel Forum
Generatori de dezbatere:
- Dimitrie Muscă – Fermier, CAI Curtici
- Marius Poșa – Subsecretar de Stat, Ministerul Cercetării, Dezvoltării și Digitalizării
BANAT BUSINESS SUMMIT
Vineri, 24 noiembrie 2023
By invitation only
Orele 1000 – 1130
Dispariția marketing-ului și comunicării clasice, „guerilla communication”, imensa necunoscută
Moderator: Irina Bogdan – Event Producer, Bucharest Food Summit
Co-moderator: Lia Epure – Director, Ziua de Vest
Speakeri:
- Alexandru Grivei – Managing Partner, Adsymphony: „Adaptarea perpetuă la era digitală – Guerrilla communication, fond versus forma”
- Călin Biriș – Fondator, Online Mastery: „Digitalizarea comunicării brandurilor nu mai este un moft„
- Linda Willy – Director de Marketing, Transavia: „Pe ce concentrăm investițiile: pe bugetele media, hrănind algoritmii sau pe concepte creative puternice și relevante? Mai există ‘organic’?”
- Valentina Vesler – Director Comunicare, Aqua Carpatica: „Advertising & Comunicare în vremuri disruptive: Mai poate relevanța comunicațională converti în performanțe de business”
- Gabriela Sîrbu – Director Sustenabilitate, Profi
Generatori de dezbatere:
- Bogdan Popovici – Antreprenor, Bucharest Food Summit
- Dimitrie Muscă – Fermier, CAI Curtici
- Doris Bociort – Director Creativ, Fornetti România
- Liliana Munteanu – Strategic Communication Consultant
- Cristina Bodea – Director Comunicare, Smithfield
- Iuliana Geaca – Director Marketing, Transylvania Invest
- Raluca Cernoscky – Director Marketing, Wiren
- Laurențiu Tănase – Specialist Marketing, Wingman Alphonse
Extras din lista de participanți:
- Răzvan Haritonovici – Antreprenor, Master Communications
- Cosmin Costache – Antreprenor, Continental Fast Lane
- Dan Țone – CEO, Eutron
- Adrian Baga – Director General, Verdon
- Artemis Boldea – COO, AdSymphony
Orele 11:30 – 12:00
Coffee break and exclusive networking
- Exclusive pure water – Aqua Carpatica
- Exlusive cheese tasting – Mirdatod Ibănești
- Exclusive wine tasting – Chateau Valvis
Orele 12:00 – 13:30
Business și profit intre 2 inteligente artificiale
Moderator: Leontin Dinulescu – Antreprenor, Food Intel Forum
Co-moderator: Darius Georgiu – Vicepreședinte, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș
Speakeri:
- Andrei Gheoca – Automation Analyst, IBM
- Cătălin Pavel – Director IT, Profi: „AI – a game changer for yhe retail industry„
- Marius Poșa – Subsecretar de Stat, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării
- Florin Drăgan – Rector, Universitatea Politehnică Timișoara
- Arthur Habicht – Chief Technology Officer, Sedimentum: „How AI empowers a safer and more independent life„
Generatori de dezbatere:
- Ștefan Vanea – Antreprenor, VBR Labs
- Miruna Masleanca – Antreprenor
- Marius Moise – General Manager, Fastbit Timișoara
- Dragoș Tudan – CEO, DaciaSoft
Extras din lista de participanți:
- Anca Ghiorghică – CEO Urbalendar
- Viorela Pitulice – Jurnalist, Puterea
- Claudiu Țăranu – CTO, Verdon
- Ionuț Georgescu – Antreprenor, GEI Consultanță Specializată
- Mircea Fărtăiaș – Director of Business Development, Continental Fast Line
Programul este actualizat permanent, vă rugăm reveniți.
Urmăriți pagina noastră de Facebook pentru cele mai noi știri despre eveniment!
CONTACT
contact@timisoarafoodsummit.ro
+40 755 135 000